пʼятниця, 22 березня 2013 16:05

Гроші вкладникам "Таврики" повертатимуть через Райффайзен Банк Аваль

Гроші вкладникам "Таврики" повертатимуть через Райффайзен Банк Аваль
НБУ вирішив відкликати банківську ліцензію та ліквідувати банк "Таврика". Фото: companion.ua

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) почне здійснювати виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам банк "Таврика" з 27 березня через Райффайзен Банк Аваль.

Про це повідомив ФГВО.

"Виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам банку "Таврика" будуть здійснюватися у відповідності із загальним реєстром вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду, з 27 березня по 14 травня 2013 через установи Райффайзен Банку Аваль", - сказано в повідомленні .

Надалі виплати будуть здійснюватися за індивідуальними зверненнями до Фонду.

Нагадаємо, 20 березня 2013 Національний банк України (НБУ) вирішив відкликати банківську ліцензію та ліквідувати банк "Таврика".

АБ "Таврика" заснований в 1991 році. За даними банку, на 1 жовтня 2012 ніхто з його акціонерів не володів більше 10% статутного капіталу.

Згідно з даними НБУ, до 1 січня 2013 року за розміром загальних активів (2,653 млрд грн) банк "Таврика" займав 60-е місце серед 175 банків.

Зараз ви читаєте новину «Гроші вкладникам "Таврики" повертатимуть через Райффайзен Банк Аваль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі