понеділок, 04 лютого 2013 11:10

Прокуратура розслідує привласнення коштів службовими особами банку "Таврика"

Прокуратура розслідує привласнення коштів службовими особами банку "Таврика"
Фото: job-sbu.org

Прокуратура Шевченківського району Києва розпочала досудове розслідування щодо привласнення коштів службовими особами приватного акціонерного товариства "Банк Таврика".

Про це повідомила прес-служба столичної прокуратури.

"Прокуратура Шевченківського району міста Києва, розглянувши звернення громадян щодо привласнення коштів службовими особами приватного акціонерного товариства "Банк Таврика", розпочала досудове розслідування та внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - сказано в повідомленні

Також зазначено, що до прокуратури району звернулися громадяни із заявами про те, що службові особи ПАТ "Банк Таврика" привласнили кошти, які ними були розміщенні на рахунках банку.

Виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення про запровадження тимчасової адміністрації та призначення уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на тимчасову адміністрацію в ПАТ "Банк Таврика".

Ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду Києва від 29 січня задоволено клопотання слідчого СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в Києві про надання тимчасового доступу до документів, зокрема: актів планових та позапланових перевірок Національного банку України діяльності ПАТ "Банк Таврика" за період 2011-2012 років.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура розслідує привласнення коштів службовими особами банку "Таврика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі