вівторок, 29 січня 2019 13:13

Ferrexpo нарощує парк власних вагонів

Ferrexpo нарощує парк власних вагонів
Єристівський ГЗК придбав 200 напіввагонів у Крюківського вагонобудівного заводу. Фото: Dengi.ua

Єристівський гірничо-збагачувальний комбінат (ЄГЗК, Ferrexpo Yeristovo Mining, FYM, що входить в групу Ferrexpo) нарощує парк власних вагонів.

Згідно з укладеною угодою ЄГЗК придбав 200 напіввагонів у Крюківського вагонобудівного заводу з постачанням на підприємство протягом грудня 2018 - лютого 2019 рр, 50 з яких ЄГЗК вже отримав у грудні, а 25 - у поточному місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крюківський вагонобудівний завод передав 50 вантажних вагонів Єристівському ГЗК

"Компанія Ferrexpo зацікавлена в нарощуванні власного парку вагонів і багаторічна співпраця з КВБЗ - ще один крок у дотриманні цієї стратегії. Наявність і збільшення свого парку відповідає кращим світовим практикам, дозволяє швидше та ефективніше доставляти котуни нашим клієнтам, виступаючи надійним партнером з високою діловою репутацією", - зазначив Микола Горошко, генеральний директор Єристівського ГЗК.

Сукупний парк вагонів Ferrexpo після даного придбання перевищує 2600 одиниць, які перебувають у постійній експлуатації.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво і експорт високоякісних залізорудних котунів, використовуваних у виробництві сталі. Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером котунів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, в свою чергу, належить 99,11% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2018 г. Компанія виробила 10,6 мільйона тонн залізорудних котунів. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Словаччини, Чехії, Німеччини та інших європейських країн, а також Японії, Тайваню, Південної Кореї та Китаю. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Ferrexpo нарощує парк власних вагонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі