середа, 19 липня 2023 14:55

Експерти заговорили про крах долара і зростання біткойна

Експерти заговорили про крах долара і зростання біткойна
Роберт Кійосакі прогнозує крах долара. Фото: Pexels

Біткоїн може зрости та підштовхнути долар до краху.

Одна монета може подорожчати до $120 тис., пише Bloomberg

Аналітик і засновник Draper Associates Тім Дрейпер вважає, що біткоїн може здорожчати до $250 тис. Автор книги "Бідний тато, багатий тато" Роберт Кійосакі прогнозує здорожчання до $120 тис.

Дрейпер вважає, що його слова викликали агресію американських бюрократів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курс біткоїна стрімко обвалився

"Те регулювання, яке сповідує і проводить Комісія з цінних паперів і бірж США, насправді витісняє всіх великих підприємців, і я гадаю, що це негативно позначається на ціні біткойна", – зазначив він.

Кійосакі припускає, що 2024 року на долар чекає крах на тлі цих подій і зростання біткоїна.

"Долар США помре. Трильйони доларів повернуться додому. Інфляція злетить до неба. Купуйте золото та срібло. Біткоїн сягне 120 000 доларів наступного року", – сказав він.

Статистика стверджує, що криптовалютні заощадження є у 7-10% населення, і цей показник постійно зростає.

Адже навіть пересічному громадянину вже відомі чисельні переваги наявності віртуальних коштів на рахунку в криптогаманці. По-перше, це дуже надійно, а по-друге, криптомонети мають таку ж фінансову силу, як і звичайні гроші.

Найпопулярніші серед українців – саме біткоїни, адже курс біткоїна на поточний момент найвищий серед усіх видів криптовалют. Всього існує кілька десятків тисяч видів крипти, але лише 15-20 з них мають найбільший попит.

Зараз ви читаєте новину «Експерти заговорили про крах долара і зростання біткойна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі