понеділок, 29 квітня 2013 11:00

"Донецького" призначили головним по держзакупівлям у Мінекономіки

"Донецького" призначили головним по держзакупівлям у Мінекономіки
Андрій Рубан став директора Департаменту з держзакупівель у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі. Фото: rbc.ua

У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі змінено директора Департаменту з держзакупівель.

Як передає "ZN.UA", 15 квітня був звільнений Борис Горбанський - колишній податківець, який в минулому був проти появи Тендерної палати. Він протримався на посаді директора 8 місяців, із серпня минулого року.

Новим директором призначено Андрія Євгеновича Рубана. Як він повідомив журналістам, у нього два дипломи Донецького національного університету за спеціальностями "облік та фінанси" і "правознавство".

Кандидат юридичних наук. Кандидатську захищав у Харківському національному університеті внутрішніх справ за темою "Адміністративно-правове регулювання автомобільних перевезень".

У 2000-2004 роках працював у Слов?янській об?єднаній податковій інспекції, а потім - у податковій міліції (сам родом зі Слов?янська). Його останнім місцем роботи був Донбаський державний педагогічний університет. На позиції доцента він викладав на факультеті економіки і управління, кафедрі обліку і аудиту. І одночасно виконував обов?язки керівника спеціального підрозділу для тих, хто здобуває другу освіту.

Разом з тим Рубан зізнався, що досвіду у сфері держзакупівель у нього немає.

Нагадаємо, з кінця 2012 року Мінекономрозвитку і торгівлі керує Ігор Прасолов, колишній гендиректор холдингу "СКМ".

Крім того, нові призначення відбулися на низці підприємств: ДП "Зовнішторгвидав України", яке адмініструє офіційний веб-портал з держзакупівель tender.me.gov.ua і видає "Вісник державних закупівель", а також сам "Вісник ...".

Директором підприємства призначено Володимира Масалітіна, а головним редактором - Володимира Авдєєнка. Останнім часом ці позиції поперемінно обіймав Володимир Новік, колишній голова департаменту з держзакупівель при Богдані Данилишині.

На посаді головного спеціаліста в Антимонопольному комітеті Масалітін забезпечував роботу Міжвідомчої комісії, яка надавала дозвіл на закупівлю у одного учасника (2007-2008 роки).

Потім він був радником голови Держспоживстандарту, а останні півроку працював начальником підрозділу цінових експертиз "Зовнішторгвидав".Також новий редактор "Вісника" до цього працював у системі прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «"Донецького" призначили головним по держзакупівлям у Мінекономіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі