четвер, 28 липня 2016 09:00

Дистриб'ютор тютюнової продукцї поповнив бюджет на 649 млн грн.

Дистриб'ютор тютюнової продукцї поповнив бюджет на 649 млн грн.

Один із найбільших в Україні дистрибуторів FMCG-ринку TEDIS Ukraine за перше півріччя поточного року сплатив до державної скарбниці 649,43 млн грн. Зокрема, до державного бюджету компанія сплатила 391,78 млн грн. акцизного збору у різних областях України, 148,74 млн грн. податку на додану вартість, 48,65 млн грн. податку на прибуток та інших податків на суму 2,48 млн грн. До місцевих бюджетів перераховано 29,64 млн грн. податку з доходів найманих працівників, 2,19 млн грн. військового збору та інші. До бюджетів Фонду соціального страхування та Пенсійного фонду України (ЄСВ) компанія перерахувала 25,95 млн грн. За аналогічний період 2015 року ТОВ "ТЕДІС УКРАЇНА" поповнило бюджет на 647,12 млн грн.

Суми, сплаченої компанією за перше півріччя, вистачить на покриття запланованих на 2016 рік в Державному бюджеті України видатків на підготовку і участь національних збірних команд в Олімпійських, Юнацьких Олімпійських, Всесвітніх та Європейських іграх, реалізацію державного інвестиційного проекту "Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області", забезпечення діяльності Національного центру "Мала академія наук України", надання позашкільної освіти державними позашкільними навчальними закладами, заходи з позашкільної роботи та дослідження на антарктичній станції "Академік Вернадський".

TEDIS Ukraine є однією з найбільших українських дистрибуційних компаній, займається дистрибуцією тютюнових виробів. Станом на 1 липня 2016 року в компанії TEDIS Ukraine працює 2 645 працівників у 35 містах України. Нагадаємо, нещодавно TEDIS Ukraine увійшла до рейтингу компаній-найбільших платників податків України за результатами першого кварталу 2016 року згідно даних ДФС, посівши 32-ге місце.

Зараз ви читаєте новину «Дистриб'ютор тютюнової продукцї поповнив бюджет на 649 млн грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі