понеділок, 27 жовтня 2014 16:39

Держава сплатить іпотечні кредити загиблих в АТО військових

Держава сплатить іпотечні кредити загиблих в АТО військових
Фото: novadoba.com.ua

Кабінет міністрів розпорядився погашати з державного бюджету іпотечні кредити військовослужбовців, загиблих під час проходження військової служби в період проведення антитерористичної операції (АТО).

Відповідні зміни внесені в положення про порядок надання пільгових довготермінових кредитів молодим сім'ям та одиноким молодим громадянам на будівництво (реконструкцію) і придбання житла від 29 травня 2001 року, передає Інтерфакс.

"У разі загибелі позичальника (одного з членів сім'ї позичальника) - військовослужбовця, на якого поширюється дія закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", яка настала під час проходження ним військової служби в період проведення антитерористичної операції, за рахунок бюджетних коштів погашається вся сума зобов'язань за кредитом, що існувала на момент його смерті", - зазначено у внесеному пункті 301 зазначеного порядку.

Нагадаємо, в червні уряд виділив 205,787 млн грн із резервного фонду для посилення соціального захисту військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Держава сплатить іпотечні кредити загиблих в АТО військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі