пʼятниця, 20 травня 2011 09:19

Ціни на нафту поповзли вниз через слабку статистику США

Ціни на нафту поповзли вниз через слабку статистику США

Ціни на нафту на світових ринках знизилися на тлі слабкої економічної статистики зі США.

Про це повідомляє агентство Reuters.

Ціна липневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent Crude Oil на лондонській біржі IСE (InterContinental Exchange Futures) за підсумками торгів знизилася на $ 0,88 - до $ 111,42 за барель.

На нью-йоркській біржі NYMEХ (New York Merchantile Exchange) вартість червневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки Light Sweet Crude Oil впала на $ 1,66 - до $ 98,44 за барель.

Індекс випереджальних економічних показників у США в квітні поточного року знизився на 0,3% в порівнянні з березнем, перервавши дев'ятимісячне зростання. Аналітики прогнозували його збільшення на 0,1%.

Продажі вторинного житла в Сполучених Штатах у квітні 2011 року скоротилися на 0,8% в порівнянні з переглянутим у бік пониження показником березня - до 5,05 млн угод.

Таким чином, опубліковані дані виявилися гіршими за прогнози аналітиків, які очікували зростання показника на 2% - до $ 5,2 млн операцій.

Зараз ви читаєте новину «Ціни на нафту поповзли вниз через слабку статистику США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі