вівторок, 23 серпня 2011 15:29

Бойко з Ярошенком поїхали до Вашингтона звітувати перед МВФ

Бойко з Ярошенком поїхали до Вашингтона звітувати перед МВФ

Міністр фінансів Федір Ярошенко та міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко перебувають з робочим візитом у Вашингтоні для переговорів з МВФ.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Сьогодні у Вашингтоні міністр фінансів і міністр палива та енергетики (ведуть переговори з МВФ) ... Ми весь час у процесі переговорів, в процесі контактів, тому що наші кредитори повинні знати про те, як ми ведемо господарство, який у нас бюджет, які у нас доходи, які у нас витрати. Ми перед ними даємо звіт.  Адже вони нас кредитують. Тому все у нас нормально", - заявив він.

Прем'єр-міністр також підкреслив, що Україні слід брати кредити тільки в разі потреби.

Нагадаємо, представник Міжнародного валютного фонду в Україні Макс Альєр повідомив, що місія МВФ відвідає Україну 29 серпня - 9 вересня.

Раніше перший заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова висловила сподівання, що спірні питання з МВФ будуть вирішені найближчим часом.

Нова програма співпраці України і МВФ, схвалена в липні 2010 року, передбачає виділення Україні кредиту на суму $ 15 млрд 150 млн під ставку 3,5% річних. Термін її дії становить 2,5 роки.

Зараз ви читаєте новину «Бойко з Ярошенком поїхали до Вашингтона звітувати перед МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі