понеділок, 14 жовтня 2013 13:45

Американці не допустять глобальну економічну катастрофу - експерт

Американці не допустять глобальну економічну катастрофу - експерт
Борис Кушнірук. Фото: ura-inform.com

Економіст Борис Кушнірук переконаний в тому, що американські політики домовляться про підвищення "стелі" держборгу, та не допустять глобальну економічну катастрофу.

Таку думку він висловив в коментарі Gazeta.ua

"Я впевнений, що цього не буде. Не невірогідний сценарій. Американські політики повинні домовитись і вирішити проблему", - наголосив економіст Борис Кушнірук, коментуючи сценарій падіння долара.

Окрім того, економіст Борис Кушнірук додав, що американці однозначно знайдуть вихід. "Ймовірніше за все, буде прийняте короткотермінове рішення, яке дозволить уряду працювати", - наголосив він. "Переконаний, що Держборг буде піднятий, а вони будуть продовжувати розмови з приводу цієї проблеми", - резюмував економіст Борис Кушнірук.

Голова Світового банку Джим Ен Кім у суботу заявив, що до можливого дефолту США за борговими зобов'язаннями залишилося всього п'ять діб. За його словами, нездатність політиків у Вашингтоні досягти домовленості про підвищення "стелі" держборгу може стати причиною глобальної економічної катастрофи.

Зараз ви читаєте новину «Американці не допустять глобальну економічну катастрофу - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі