субота, 15 травня 2021 21:10

Яку зарплату готові платити роботодавці - дослідження

Яку зарплату  готові платити роботодавці  - дослідження
Найбільше вакансій у квітні було для працівників держустанов, менеджерів із продажу, продавців. Фото: pixabay.com

У квітні в Україні більшість компаній пропонували зарплату в межах 11-15 тис. грн.

6265 роботодавців готові платити 7-11 тис. грн. У 5115 вакансіях вказали зарплату 15 -19 тис. У 5748 вакансіях зазначили найнижчий заробіток – менше 7 тис. грн. Найвищу зарплату - від 39 тис. грн вказали у 1290 вакансіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Локдаун зменшив зарплати українців - хто втратив найбільше грошей

Переважна більшість кандидатів зазначали, що хочуть отримувати зарплату 8 -13 тис. грн. Найбільше вакансій у квітні було для працівників держустанов, менеджерів із продажу, продавців, йдеться в дослідженні Прозора робота.

Окрім грошової винагороди, компанії пропонували працівникам додатково: бонуси та премії, безкоштовне навчання, корпоративні заходи.

Депутати пропонують внести зміни до Податкового кодексу, щоб вивести ринок праці з тіні. Кількість офіційно працевлаштованих працівників, які отримують мінімальну заробітну плату, становить 119 065 осіб. 360,2 тис. ФОПів в Україні не мають офіційно працевлаштованих працівників. Це 20% від зареєстрованих, ідеться в законопроєкті № 546.

Зараз ви читаєте новину «Яку зарплату готові платити роботодавці - дослідження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі