пʼятниця, 18 травня 2018 18:00

З'явилось відео бою, в якому ліквідували командира бригади бойовиків

З'явилось відео бою, в якому ліквідували командира бригади бойовиків
Під час боїв на Авдіївській промзоні ліквідували командира "інтернаціональної бригади "П'ятнашка" Олега Мамієва. Фото: УП

З'явилось відео бою в Авдіївській промзоні, під час якого ліквідували відомого бойовика Олега Мамієва - командира "інтернаціональної бригади "П'ятнашка".

Над головою Мамієва розірвався снаряд, випущений з станкового гранатомета АГС-17, пише УП.

Бойовик отримав осколкові поранення в голову, груди і живіт, і помер на операційному столі.

Олег Мамієв - активний учасник війни у Південній Осетії в 2008 році. Мав тісні зв'язки з нинішнім "президентом" Південної Осетії Анатолієм Бібіловим, який матеріально допомагав і допомагає воюючим на Донбасі осетинським "добровольцям".

За даними сайту "Миротворець", Мамієв володів приватним охоронним агентством і колекторської конторою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики повідомили про ліквідацію свого командира Мамая

Бойовик був частим гостем в Москві на різних конференціях і брифінгах, як співзасновник так званого "Союзу добровольців Донбасу". Розповідав пропагандистським ЗМІ РФ про "звірства київського режиму".

Бойовика з Донбасу Михайла "Гіві" Толстих підірвали у власному кабінеті в Макіївці на Донеччині 8 лютого 2017 року. Журналіст Юрій Бутусов каже, що це була спланована операція СБУ.

Зараз ви читаєте новину «З'явилось відео бою, в якому ліквідували командира бригади бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі