середа, 09 травня 2018 16:21

Навіть пес офігів: у мережі висміяли парад у Донецьку

Навіть пес офігів: у мережі висміяли парад у Донецьку
Машину "міністра оборони" т.зв. ДНР, що приймав парад обгавкала собака

У центрі окупованого Донецька відбувся так званий "парад перемоги". По вулиці Артема пройшли підрозділи бойовиків і військова техніка.

Російсько-окупаційні війська хизувалися ще радянською військовою технікою. Також ресурси бойовиків повідомляють, шо в марші приймав участь парадний розрахунок з окупованої Росією частини Грузії - Південної Осетії, яка не визнана у ООН. Потуги бойовиків викликали насмішки у соцмережах.

"Це вам не фіглі-міглі, а цільної парадний розрахунок...", "Де наша далекобійна артилерія?", "Треба було випробувати Вільху (нова українська ракета – Gazeta.ua)"? – пишуть юзери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пінгвіни воювали: хода "Безсмертного полку" пройде в Антарктиді

Не обійшлося без конфузів. УАЗ "міністра оборони" т.зв. ДНР Володимира Кононова, що приймав парад під музику композитора Александрова "Священна війна", обгавкала собака, що бігла за машиною.

"Навіть пес охренів", "Православна?", "Це дух Мотороли", - жартують в коментарях.

Заврешилось дійство маршем т.зв "Безсмертного полку", на який зігнали мешканів усіх районів міста та прилеглих сіл нести фото з портретами загиблих учасників Другої світової війни а також бойовиків.

Для репетиції "параду перемоги" у Донецьку чотири рази перекривали центральні вулиці міста. Донеччани не розуміють, навіщо це було робити.

Перетворення Дня перемоги в бал-маскарад не прибрали проблему, яка не вирішується проходженням військової техніки та маршами. Люди похилого віку в "республіках" - навіть ті ветерани, що залишилися в живих - здебільшого живуть в недостойних умовах. Їхні будинки - це напівзавалені хатинки або крихітні квартирки, що не бачили ремонту десятиліттями. Їхня боротьба за життя - це купи ліків і часто - неможливість себе обслужити самостійно.

Зараз ви читаєте новину «Навіть пес офігів: у мережі висміяли парад у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі