вівторок, 27 грудня 2022 09:47

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ зірвали плани окупантів щодо контрнаступу на Луганщині

ЗСУ зірвали плани окупантів щодо контрнаступу на Луганщині
Ворог розуміє, що у разі втрати Кремінної вся лінія оборони росіян на Луганщині буде порушена. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Луганщині тривають важкі бої біля Кремінної. Окупанти стягують туди величезну кількість резервів та техніки. Бойовики гинуть там сотнями.

Про ситуацію з деокупації регіону розповів 27 грудня глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

"Ворог розуміє, що у разі втрати Кремінної вся лінія оборони росіян на Луганщині буде порушена. Успіх на цій ділянці фронту на боці Збройних сил Уураїни. Росіяни позаймали всі лісосмуги і все навколо себе замінували. Більшість мінувань відбувалося дистанційно, тож карти мінувань навіть у них немає. Водночас наші військові зірвали плани окупантів щодо контрнаступу", – ідеться в повідомленні.

Важка ситуація залишається і в Білогорівці.

"Після багатогодинних артилерійських обстрілів по 10-20 окупантів регулярно намагаються йти там у наступ, але ЗСУ відбивають всі ці наміри росіян", – додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль встановив нову дату повної окупації Донеччини

У населеному пункті Біловодськ Старобільського району Луганської області окупанти влаштували в лікарні госпіталь. Там перебуває до 300 поранених "вагнерівців".

У Первомайську, на території так званого госпіталю, що розгорнутий на базі багатопрофільного ліцею, також лікуються до 300 окупантів, які зазнали поранень у районі Бахмута.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ зірвали плани окупантів щодо контрнаступу на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі