субота, 29 жовтня 2022 08:44

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ філігранно нищать ворога на Луганщині – Гайдай про ситуацію в регіоні

ЗСУ філігранно нищать ворога на Луганщині – Гайдай про ситуацію в регіоні
У Біловодську росіяни живуть навіть у дитсадках, окупаційна влада дозволила без підстав проводити обшуки у домівках. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

У Червонопопівці на Луганщині Збройні сили України знищили до 20 військовослужбовців противника. Ще близько 30 російських окупантів отримали поранення різного ступеня важкості.

Ті, що ще живі, не знаходять собі місця. Займають не тільки житлові будинки, а й дитсадки, як у Біловодську, повідомив у суботу голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Майже щодня ми пересвідчуємося у влучності українських артилеристів – горять склади з БК, казарми, техніка окупантів. Чергове влучання – на Кремінщині", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просування ЗСУ на Луганщині: Гайдай повідомив нові подробиці

Разом із посиленням комендантської години на тимчасово окупованій території так званим правоохоронним органам надали право проводити особистий огляд людей, їхніх речей, житла, транспортних засобів, а при "підставах" – затримувати громадян і їхні авто.

"Тобто, сподобалась квартира – можна її безпідставно обшукати, зайти знайти щось цікаве. Ну або цінне", – додав Гайдай.

Водночас російські війська продовжують обстріл звільнених населених пунктів у Луганській області.

Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала 24 удари по районах зосередження озброєння та військової техніки росіян, а також по позиціях комплексів ППО противника. На різних напрямках українські підрозділи протиповітряної оборони збили два штурмовики Су-25, один гелікоптер Мі-8 та один безпілотник ворога.

Водночас воїни ракетних військ і артилерії за поточну добу уразили позиції батареї самохідних артилерійських установок та інші важливі військові об'єкти противника.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ філігранно нищать ворога на Луганщині – Гайдай про ситуацію в регіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі