четвер, 14 червня 2018 10:10

Жебрівський пишно відсвяткував відставку з посади
4

Водії глав департаментів ДонОВЦА на святкуванні в "Акваторії".
Фото: novosti.dn.ua
Водії глав департаментів ДонОВЦА на святкуванні в "Акваторії".
Заміський клуб "Акваторія" в Лимані.
Заміський клуб "Акваторія" в Лимані.

Екс-глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський пишно відзначив свою відставку із займаної посади.

В заміському клубі "Акваторія" в Лимані, було багато запрошених. На світлинах видно водіїв глав департаментів ДонОВЦА, повідомляють "Новости Донбасса".

Одним із власників заміського клубу "Акваторія" є Людмила Ульященко, яка також входить до складу менеджменту ПАТ "Енергомашспецсталь". Президентом "Енергомашспецсталі" є Максим Єфімов, краматорський екс-регіонал, народний депутат фракції "Блок Петра Порошенко". Ульященко також є помічником нардепа Єфімова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, де шукають кандидатів на місце Жебрівського

Президент Петро Порошенко підписав указ про звільнення Павла Жебрівського з посади голови Донецької обласної державної адміністрації. Перш ніж звільнити, президент підписав указ щодо нагородження Жебрівського орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня "за значний особистий внесок у державне будівництво, багаторічне сумлінне служіння Українському народу".

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський пишно відсвяткував відставку з посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі