вівторок, 08 листопада 2022 07:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Захисники України насипали ворогу на Донбасі та Херсонщині

Захисники України насипали ворогу на Донбасі та Херсонщині
У місті Гола Пристань Херсонської області підтвердили вогневе ураження 5 листопада району зосередження військової техніки росіян. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалась 258-ма доба героїчного протистояння української нації російському широкомасштабному вторгненню.

Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 8 листопада. Ворог продовжує зазнавати втрат.

"У місті Гола Пристань Херсонської області підтвердили вогневе ураження 5 листопада району зосередження військової техніки росіян, а це майже 20 одиниць. Також підтвердили знищення складів із боєприпасами окупантів 5–6 листопада у населених пунктах Горлівка Донецької області та Сватове на Луганщині", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чинять свавілля: війська РФ на Херсонщині посилили чеченцями

У Херсоні перевдягнуті в цивільний одяг окупанти займають приміщення мирних жителів та укріплюють всередині позиції для ведення вуличних боїв. Одночасно російські пропагандистські журналісти планують у місті зйомки відеоматеріалів на тему начебто знищення ЗСУ мирного населення.

Російські війська в Україні продовжують грубо порушувати закони й звичаї ведення війни стосовно цивільного населення. У Каховці в Херсонській області тривають пошуки диверсійних груп і коригувальників вогню. Затриманих вивозять до Горностаївки, де під тортурами "вибивають" свідчення.

Зараз ви читаєте новину «Захисники України насипали ворогу на Донбасі та Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі