неділя, 25 листопада 2018 00:00

За минулу добу бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових

За минулу добу бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових
Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції. Фото: ТСН

У суботу, 24 листопада 2018 року, бойовики 4 рази здійснили обстріл позицій підрозділів операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Противник обстріляв з гранатометів і великокаліберних кулеметів позиції підрозділів об'єднаних сил в районі населених пунктів Новолуганське і Лебединське, повідомляє прес-служба ООС в Facebook.

Крім того, поблизу Кримського, противник застосував міномети калібру 82 мм. Неподалік від хутора Вільний ворог вів прицільний вогонь по позиціях українських військових з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

"Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем українських військових. Втрат серед особового складу об'єднаних сил не допущено", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США заступилися за українських в'язнів у Росії

Вчора 11 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі. Бойовики двічі застосували озброєння, заборонене мінського угодами.

Зараз ви читаєте новину «За минулу добу бойовики чотири рази обстріляли позиції українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі