понеділок, 02 січня 2023 07:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог рахує втрати: ЗСУ всипали окупантам на Запоріжжі

Ворог рахує втрати: ЗСУ всипали окупантам на Запоріжжі
Підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили п'ять районів зосередження живої сили та військової техніки ворога. Фото: pixabay.com

За минулу добу на Донбасі підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області, а також Роздолівка, Білогорівка, Соледар, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Озерянівка, Опитне і Красногорівка на Донеччині.

Підтверджено вогневе ураження 31 грудня районів зосередження живої сили та техніки окупантів на тимчасово зайнятій території Запорізької області, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 2 січня.

"У районах населених пунктів Тарасівка, Басань, Пологи, Бердянськ, Токмак втрати противника становлять понад 175 поранених військовослужбовців, знищено 12 одиниць озброєння і військової техніки різного типу та склад боєприпасів ворога. Інформація щодо ліквідованих окупантів уточнюється", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пілоти ЗСУ "привітали" окупантів запальними подарунками: відео

Авіація Сил оборони завдала 13 ударів по районах зосередження загарбників. Підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили п'ять районів зосередження живої сили та військової техніки ворога.

На кінець 2022 року українські захисники звільнили 40% окупованих військами РФ після 24 лютого територій України. Звільнення правобережної Херсонщини довело загальну площу деокупованих територій до майже 40 тис. кв. км.

Передноворічної доби Росія завдала по Україні 31 ракетного і 12 авіаційних ударів. Загарбники також здійснили понад 70 обстрілів з РСЗВ. Постраждала цивільна інфраструктура Чернігівської, Сумської, Київської, Хмельницької, Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей.

Зараз ви читаєте новину «Ворог рахує втрати: ЗСУ всипали окупантам на Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі