понеділок, 02 січня 2023 04:49

Пілоти ЗСУ "привітали" окупантів запальними подарунками: відео

Пілоти ЗСУ "привітали" окупантів запальними подарунками: відео
Повітряні аси ЗСУ "привітали" російських окупантів. Скріншот з відео

Українські пілоти-винищувачі Повітряних сил Збройних сил України привітали українців з новим 2023 роком.

Також повітряні аси ПС ЗСУ "привітали" російських окупантів. Відео з "подарунками" для загарбників з'явилося на сторінці Повітряних сил у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ЗСУ показали різдвяні "подарунки" для російських окупантів

"З Новим переможним 2023 роком! Одне бажання на всіх - Перемога! Наші пілоти вже ''привітали'' окупантів!" – йдеться у підписі до відео.

На кадрах український пілот з шапочкою та бородою Санта-Клауса летить над українськими полями. Під запальну новорічну пісню він навіть підтанцьовує.

А паралельно - скидає смертоносні подарунки на голови російським загарбникам.

На кінець 2022 року українські захисники звільнили 40% окупованих військами РФ після 24 лютого територій України. Звільнення правобережної Херсонщини довело загальну площу деокупованих територій до майже 40 тисяч кв. км. Про це повідомив начальник Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов.

Передноворічної доби Росія завдала по Україні 31 ракетний і 12 авіаційних ударів. Загарбники також здійснили понад 70 обстрілів з РСЗВ.

Постраждала цивільна інфраструктура Чернігівської, Сумської, Київської, Хмельницької, Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей.

Зараз ви читаєте новину «Пілоти ЗСУ "привітали" окупантів запальними подарунками: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі