четвер, 23 травня 2019 17:28

Військові розтлумачили опитування про ставлення до ДНР і ЛНР

Військові розтлумачили опитування про ставлення до ДНР і ЛНР
Створено документ про перевірку патріотичності військових. Фото: censor.net.ua

Сьогодні оперативне командування "Північ" пояснило справжнє призначення наказу про необхідність зібрати дані щодо ставлення солдат до бойовиків ЛНР і ДНР. Документ ухвалили 18 травня.

Вони виклали пост у Facebook, в якому розповіли, що вся зібрана інформація буде використана з метою захисту цивільних громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український снайпер поцілив у серце бойовику "Амбалу"

"В оперативному командуванні "Північ" з даного приводу призначено службову перевірку. Нагадаємо, що військовослужбовці Збройних сил України не ведуть перемовин із незаконними збройними формуваннями та не беруть участі у політичних акціях", - написано у пості.

Під постом люди залишали коментарі: "Не вляпайтесь в брудні ігри Коломойського. У вас своє завдання - боронити країну від зовнішнього ворога", "Мутно це все", "Беруть на "авось пройде?".

Військових запитують про їхнє ставлення до можливих перемовин із бойовиками ДНР і ЛНР. Відповідна інформація є у документі, який 23 травня отримали у різних військових частинах. Про це повідомили на сторінці фонду "Повернись живим". Наразі інформація про отримання таких повідомлень не є офіційно підтвердженою.

Зараз ви читаєте новину «Військові розтлумачили опитування про ставлення до ДНР і ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі