вівторок, 17 січня 2023 07:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові повідомили переможні новини з фронту

Військові повідомили переможні новини з фронту
Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили щонайменше один пункт управління ворога. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

В Україні розпочалася 328-ма доба російського широкомасштабного вторгнення.

Російські загарбники продовжують вести повномасштабну збройну агресію проти нашої держави, завдаючи ударів по населених пунктах. Ворог продовжує знищувати інфраструктуру та помешкання цивільного населення, порушуючи всі закони та звичаї ведення війни, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 17 січня.

"За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах понад 20 населених пунктів, зокрема біля: Білогорівки Луганської області, а також Верхньокам'янського, Спірного, Краснополівки, Солі, Соледара, Білогорівки, Бахмута, Північного, Кам'янки, Водяного, Невельського, Мар'їнки та Побєди Донецької області", – ідеться у повідомленні.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили пункт управління, 11 районів зосередження окупантів, склад пально-мастильних матеріалів та склад боєприпасів ворога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW назвали пріоритетні сценарії наступу РФ 2023 року

Російські окупанти на Донбасі продовжують вести штурми. У Донецькій області на Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог накопичує сили для наступу на низку населених пунктів. Зокрема, росіяни підтягнули резерви для штурму східних околиць Авдіївки.

Зараз ви читаєте новину «Військові повідомили переможні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі