четвер, 29 лютого 2024 06:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Вибори Путіна: окупанти звозять на ТОТ охоронців, "тітушок" і бойовиків

Вибори Путіна: окупанти звозять на ТОТ охоронців, "тітушок" і бойовиків
Окупанти звозять на ТОТ приватних охоронців, "тітушок" і росгвардійців. Фото: ЦНС

Російські загарбники звозять на тимчасово окуповані території України росгвардійців та "тітушок" із прокремлівських молодіжних організацій.

Ті слідкуватимуть за порядком під час так званих виборів, повідомляє Центр національного спротиву.

"На тимчасово окуповані території прибувають "волонтери" з так званої роти бойового братерства та приватні охоронці для так нібито охорони виборчих дільниць. Ворог готується до масштабної імітації виборчого процесу, який, за задумом Кремля, має легалізувати окупацію в очах світової спільноти. Для тиску на місцеве населення в регіон звозять бойовиків", - ідеться в повідомленні.

Прибуло вже понад 10 тис. росгвардійців, які супроводжуватимуть членів "виборчих дільниць" та обходити будинки місцевих мешканців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, де і коли поховають Навального

"Волонтери" з так званої роти бойового братерства контролюватимуть голосування безпосередньо на дільницях, їм допомагатимуть приватні охоронці з московських фірм, які також відрядили своїх бойовиків до України.

"Усі учасники цього фарсу є законними цілями для руху опору, й більшість із них не має жодного соціального статусу в РФ, а отже в разі нещасного випадку не матимуть компенсацій", - пояснили у ЦНС.

На окупованій частині Запорізької області російські загарбники достроково проводять незаконні "вибори президента РФ". Це буде тривати три тижні, повідомила Запорізька обласна військова адміністрація.

Зараз ви читаєте новину «Вибори Путіна: окупанти звозять на ТОТ охоронців, "тітушок" і бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі