субота, 10 квітня 2021 20:20

Ватажок терористів готує звернення до Путіна - розвідка

Ватажок терористів готує звернення до Путіна - розвідка
Розвідка виявила 3 варіанти звернення Пушиліна. Фото: "Коммерсант"

Ватажки ДНР підготували 3 різні варіанти звернення до президента РФ Володимира Путіна.

Вони містять прохання надати військову допомогу, передає ZN.UA з посиланням на інформацію, отриману від представників українських спецслужб

У 1-му варіанті листа звучить прохання надати військову допомогу "республіці". У 2-му – прийняти ДНР до складу Росії. У 3-му – визнати незалежність ДНР і укласти договір про дружбу і співробітництво.

Всі 3 варіанти документа мають однакову преамбулу. У ній глава ДНР Денис Пушилін дякує Путіну за "співчутливе ставлення до долі жителів Донбасу і безцінну допомогу".

У 1-му варіанті Пушилін просить Путіна надати військову допомогу. Наче б то хоче не допустити жертв серед мирних громадян, руйнування об'єктів інфраструктури та житлового фонду.

У 2-му терорист просить включити ДНР до складу Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одні квитки, як ціла пенсія - ватажок бойовиків ДНР повіз дружину на море

"Прошу вас прийняти нашу республіку до складу Російської Федерації. Всі наші жителі бажають стати частиною великої держави Росія. Свідченням цього є результати референдуму, що відбувся 11 травня 2014 року, а також численні черги на придбання російського громадянства", - йдеться у тексті.

У 3-му варіанті листа міститься прохання до Путіна визнати ДНР як незалежну державу. Пушилін просить президента Росії розглянути можливість укладення договору про дружбу і співробітництво.

У жителів окупованого Донецька запитали, яке питання вони задали б ватажку місцевої окупаційної адміністрації РФ Денису Пушиліну. "Пішов би він на х**, цей Пушилін", - лаконічно відповів на відповідне запитання єдиний чоловік у ролику.

Зараз ви читаєте новину «Ватажок терористів готує звернення до Путіна - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі