вівторок, 06 квітня 2021 12:59

"Пішов би він на х**" - донеччан запитали про їхнього ватажка

"Пішов би він на х**" - донеччан запитали про їхнього ватажка
Жителі Донбасу розповіли, про що хочуть запитати в Пушиліна. Фото: dialog.ua

У жителів окупованого Донецька запитали, яке питання вони задали б ватажку місцевої окупаційної адміністрації РФ Денису Пушиліну.

Виходячи з короткого ролика російськомовного українського телеканалу "Дом", найактуальніше питання для донеччан - "Коли закінчиться війна?" Однак, не знаючи вибірки опитаних і того, які відповіді залишили для сюжету, говорити про актуальність цього питання для більшості в окупації не можна.

Одна з жительок обласного центру іронічно запитала: "Чому ми так "добре" живемо?", А інша заявила, що "пенсіонери виживають". Також респонденти хотіли, щоб ватажок терористичної організації ДНР "підвищив зарплати" і "знизив ціни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти на Донбасі оголосили "призов" на військову службу

"Пішов би він на х**, цей Пушилін", - лаконічно відповів на відповідне запитання єдиний чоловік у ролику.

Ватажок терористів ДНР Денис Пушилін та його жінка поїхали відпочивати в Сочі. У цей час жоден з контрольно-пропускних пунктів на межі з окупованою Донеччиною не працює. Для себе та дружини Пушилін замовив квитки в спальному вагоні. Вартість одного – 5118 руб., 1936 грн. Заробітна плата цивільної особи на Донеччині від 8 до 10 тис. руб., а бойовика від 15 до 20 тис. Місцеві жителі не можуть їздити на відпочинок через брак коштів.

Зараз ви читаєте новину «"Пішов би він на х**" - донеччан запитали про їхнього ватажка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі