субота, 28 січня 2023 07:05

Спецтема: Війна Росії проти України

В ЗСУ повідомили переможні новини з фронту

В ЗСУ повідомили переможні новини з фронту
Українські воїни знищили ворожий літак Су-25, вертоліт Мі-8 та два безпілотники типу "Суперкам". Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 339-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну.

Підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Красна Гора, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Дружба, Водяне, Мар'їнка, Побєда, Вугледар і Пречистівка Донецької, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 28 січня.

"Авіація ЗСУ протягом минулої доби завдала вісім ударів по районах зосередження живої сили, озброєння і військової техніки противника, а також удар по позиціях зенітно-ракетних комплексів", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін готує новий великий наступ: в ISW з'ясували імовірні напрями

Окрім того, українські воїни знищили ворожий літак Су-25, вертоліт Мі-8 та два безпілотники типу "Суперкам".

"Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили два пункти управління окупантів, дві позиції протиповітряної оборони противника та п'ять районів зосередження його живої сили", – звітує Генштаб.

Збройні сили України продовжують утримувати оборону у східних областях, а на деяких напрямках штурмують ворожі позиції. Українські військові успішно відбивають атаки ворога на Донбасі, свідчить карта, опублікована у Twitter міністерства оборони Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «В ЗСУ повідомили переможні новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі