неділя, 24 квітня 2022 15:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські військові у Маріуполі перебувають не тільки в Азовсталі - Арестович

Українські військові у Маріуполі перебувають не тільки в Азовсталі - Арестович
Арестович заявив, що українські захисники знаходяться ще в чотирьох місцях Маріуполя. Фото: Офіс президента

Українські бійці в Маріуполі перебувають не лише на території заводу "Азовсталь". Вони наразі є ще в чотирьох місцях міста.

Про це повідомив у інтерв'ю виданню "Медуза" радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

"Ну все як завжди. По-перше, наші військові, крім Азовсталі, перебувають ще в чотирьох місцях в Маріуполі", - зазначив він, коментуючи заяву міністра оборони Росії Сергія Шойгу про взяття Маріуполя.

Також він додав, що російські війська зазнали великих втрат під час спроби штурмувати Азовсталь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк запропонував Росії три "маріупольські кроки"

"Зазнали дуже великих втрат, якраз напередодні заяви Шойгу. Вся ця сценка Путін - Шойгу (йдеться про доповідь на цьому тижні, - ред. Gazeta.ua) смішна. Вони ж напевно там з Шойгу не тільки Маріуполь обговорювали. А показали нам це. Для чого? По-перше, Шойгу був у цивільному костюмі. Це такий жест умиротворення. По-друге, вони набрехали, що Маріуполь узятий. По-третє, Путін сказав: "Оточити і не випускати". Щоб оточити, потрібно утричі більше військ, ніж для того, щоб штурмувати. А війська вони в цей час забирають на інші території, де у них не дуже виходить", - сказав Арестович.

Він зазначив, що українські захисники виходитимуть на вилазки, і весь світ побачить чергову брехню Росії про контроль Маріуполя.

Заступник командира полку "Азов" капітан Святослав Паламар "Калина" записав відеозвернення. Військовий наголосив, що навіть у Великдень росіяни активно атакують Азовсталь.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові у Маріуполі перебувають не тільки в Азовсталі - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі