пʼятниця, 11 серпня 2017 11:13

Українські військові такого ніколи не мали: в АТО показали зброю бойовиків

Українські військові такого ніколи не мали: в АТО показали зброю бойовиків
Українських бійців АТО обстрілюють з нової зброї

Російські окупанти почали активно обстрілювати українських військових на Донбасі з гранатомета "Таволга".

Протитанкові гранати, які прилітають на позиції Збройних сил, можуть пропалити броню за динамічним захистом до 0,6 м, пробити залізобетон товщиною до 1,5 м, цеглу - до 2 м і дерево-земельні вогневі укриття - до 3,7 м. Стріляють до 200 м. Про це йдеться в сюжеті "Військового ТБ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не вирішують нічого": волонтер розповів про конфлікт Захарченка з людьми Кремля

РПГ-27 "Таволга" був прийнятий на озброєння СРСР 1989 року. Українські військові таких гранатометів ніколи не мали. Цей вид зброї призначений для боротьби із сучасними основними бойовими танками, оснащеними динамічним захистом і посиленою бронею.

"Це 27-й гранатомет, який знаходиться на озброєнні російської армії. У нас таке озброєння не застосовують. Позавчора були обстріляні позиції моєї роти, два бійці отримали поранення. Це - протитанковий гранатомет. Його дальність - 200 метрів, вага до 8 кілограмів. Вражає танки з 500-міліметровою бронею. Ось із такого зараз стріляють по окопах", - розповів один із українських бійців.

Одеса прийняла борт із тяжкопораненими українськими військовиками.

Зараз ви читаєте новину «Українські військові такого ніколи не мали: в АТО показали зброю бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі