пʼятниця, 28 лютого 2020 12:26

Українські війська "відбили десант противника" на Азовському морі
18

На Азові пройшли військові навчання
Фото: Facebook
На Азові пройшли військові навчання
На Азові пройшли військові навчання
На Азові пройшли військові навчання
На Азові пройшли військові навчання

На полігоні в районі проведення ООС на узбережжі Азовського моря десантники провели навчання.

Вони відпрацювали бойові стрільби та навички відбиття передових сил десанту противника, повідомляється у Facebook.

"Навчання з протидесантної оборони узбережжя відбулося на одному з полігонів у районі проведення операції Об'єднаних сил. При цьому визначений район акваторії Азовського моря, в якому виконувалися бойові стрільби в рамках навчання, був перекритий для судноплавства та повітряного руху", – йдеться в повідомленні.

Тактична група "Маріуполь" мала не допустити висадки основних та відбити передові сили десанту противника, відкинути противника назад у море та знищити його під час відходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові показали випробування протитанкових керованих ракет

Це найбільші тренування військ тактичної групи "Маріуполь". Під час виконання завдань сили протидесантної оборони показали високий рівень підготовки й вишколу.

Для участі у військових навчаннях "Сі Бриз" 2020 року в Україну вперше приїдуть представники Японії, Південної Кореї та Норвегії. Фахівці з країн - партнерів України в Одесі розробили детальний план проведення навчань, запланованих на липень, повідомили в Державній прикордонній службі України.

Зараз ви читаєте новину «Українські війська "відбили десант противника" на Азовському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі