вівторок, 30 липня 2024 15:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські десантники розбили росіян під Кураховим: відео

Українські десантники розбили росіян під Кураховим: відео
Десантники розгромили росіян під Курахово. Фото: скріншот

На Курахівському напрямку в Донецькій області українські десантники з 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади відбили черговий масштабний штурм окупантів, до якого залучили 57 одиниць техніки.

Окупанти упродовж одного дня задіяли 10 танків, 47 бойових броньованих машин з піхотою, 10 мотоциклів та один багі. Про це командування ДШВ повідомило в Telegram.

"Окупанти вдруге кинули в наступ 57 одиниць бронетехніки, щоб прорвати оборону Таврійських десантників на Курахівському напрямку - масований російський штурм знову зазнав фіаско", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни після довгої паузи активізувалися біля Гуляйполя: яка там ситуація

У ДШВ заявили, що попри шалену кількість ворожої техніки, усі намагання ворога вкотре були помножені на нуль.

"У ході бою наші воїни вразили 12 бойових броньованих машин, вісім російських танків, дев'ять мотобайків та багі. Знищено 36 окупантів, ще 32 - поранені", - відзвітували десантники та показали відео відбиття штурму.

Російські окупанти продовжують просуватися Україною.

Ворог просунувся біля Спірного, Роздолівки, Тимофіївки, Прогресу, Костянтинівки, в Північному та Залізному, повідомили військові оглядачі аналітичного Telegram-каналу DeepState, які оновили карту бойових дій на фронт

Зараз ви читаєте новину «Українські десантники розбили росіян під Кураховим: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі