понеділок, 26 серпня 2024 09:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни просунулись у Донецькій області - карти боїв
3

Окупанти на фронті просунулися у Донецькій області.

Зокрема фіксують просування ворога на Покровському та Курахівському напрямках, свідчить інформація DeepState.

"Станом на 26 серпня росіяни просунулися у напрямку Покровська та Мирнограда - біля Новоторецька, Михайлівки, Яснобродівки, а також у Новогродівці та Залізному", - сказано в повідомленні.

На Покровському напрямку за 25 серпня відбувся 41 бій у районах восьми населених пунктів. Майже половину атак ворог сконцентрував біля Новогродівки. Сили оборони відбили 37 штурмів, атаки тривали неподалік Воздвиженки, Новоолександрівки, Калинового і у бік Сухої Балки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб відзвітував про ситуацію на фронті - свіже зведення

Росіяни просунулися у Донецькій області
Фото: DeepState
Росіяни просунулися у Донецькій області
Росіяни просунулися у Донецькій області

Українські воїни активно завдають окупантам відчутних втрат у живій силі та техніці. Виснажують бойовий потенціал ворога по всій лінії фронту та в тилу. Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1140 осіб. Також українські воїни знешкодили чотири танки, 17 бойових броньованих машин, 47 артилерійських систем, одну РСЗВ, засіб ППО, 39 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 80 автомобілів та 13 одиниць спеціальної техніки окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни просунулись у Донецькій області - карти боїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі