пʼятниця, 03 березня 2023 09:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Українські артилеристи накрили колону росіян: подробиці від Гайдая

Українські артилеристи накрили колону росіян: подробиці від Гайдая
У районі Білогорівки декілька днів поспіль точилися важкі бої. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На фронті в Луганській області точаться постійні бої.

Минулої ночі на Сватівщині українські артилеристи накрили колону росіян, повідомив 3 березня глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"У них багато поранених, безповоротних втрат, а також знищено техніку противника. У районі Білогорівки декілька днів поспіль точилися важкі бої, зараз росіяни розстрілюють там наші позиції снарядами великих калібрів", – ідеться в повідомленні.

Ворог також постійно намагається змінити тактику наступів в районі Кремінної.

"Наразі російська армія намагається просуватися танками і долучає "Термінатори", – додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тактика РФ під Кремінною не спрацювала – Гайдай

Армія РФ зосередила зусилля західніше Кремінної. Окупанти продовжують обмежені атаки на північний схід від Куп'янська та зміцнюють прикордонні позиції у Бєлгородській області.

Росіяни також продовжили наступ у районі Кремінної, зупинивши там п'ятигодинну контрнаступну операцію українських військових. Пов'язаний із Кремлем "військовий блогер" заявив, що російські війська захопили невказані висоти на північний захід від Кремінної.

Зараз ви читаєте новину «Українські артилеристи накрили колону росіян: подробиці від Гайдая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі