вівторок, 24 грудня 2019 07:35

Терористи на Донбасі продовжують обстріли

Терористи на Донбасі продовжують обстріли
За минулу добу втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було. Фото:prm.ua

Російські найманці за добу 23 грудня порушили режим припинення вогню 7 разів.

Ворог обстріляв наші позиції із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, повідомили в штабі ООС.

6 разів терористи вели вогонь по позиціях оперативно-тактичного угруповання "СХІД" біля Лебединського, Старогнатівки, Василівки, Широкиного та Новотроїцького. При цьому використовували різні види озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Морпіхи випробували нову машину для командування

В оперативно-тактичному угрупованні "ПІВНІЧ" російська армія один раз обстріляла територію біля Південного з великокаліберних кулеметів.

За минулу добу втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було.

З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню біля Березового, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД".
Втрат з нашого боку немає.

22 грудня під час перестрілки з проросійськими найманцями загинув 29-річний Герман Соловйов, позивний "Маяк". Служив у 93-й окремій механізованій бригаді "Холодний Яр" на посаді механіка-водія. Формування саме повернулось на передову після п'ятимісячної ротації.

Зараз ви читаєте новину «Терористи на Донбасі продовжують обстріли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі