понеділок, 13 липня 2020 21:05

Терористи вбили військового медика

Терористи вбили військового медика
Військові мали евакуювати тіло загиблого. Фото: ООС

На Донбасі бойовики обстріляли трьох військовослужбовців, які мали нести тіло бійця ЗСУ.

Загиблий військовий підірвався поблизу населеного пункту Зайцеве, повідомляє штаб ООС.

"Отримавши підтвердження режиму "Тиша" група евакуації в білих касках із розпізнавальними знаками не встигла дійти до тіла полеглого декілька метрів. У цей час ворог відкрив вогонь на ураження зі стрілецької зброї. Група відійшла, але військовий медик поспішив на допомогу пораненому. В цю мить противник знову почав обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Внаслідок ворожого вогню військовий медик загинув. Одного військовослужбовця було поранено, а ще один – отримав бойове травмування", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики вбили 2 українських захисників

Зараз тіла загиблих та поранений воїн перебувають на місці обстрілу. Тривають переговори з СММ ОБСЄ щодо їхньої евакуації.

13 липня внаслідок прицільного ворожого обстрілу позицій українських військ у районі проведення операції Об'єднаних сил загинув військовослужбовець, солдат Євген Олександрович Чумаченко, 1988 р. н., родом з Одеської області.

Зараз ви читаєте новину «Терористи вбили військового медика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі