четвер, 19 липня 2018 12:02

Танки та авіація: чим Росія готується атакувати Маріуполь

Танки та авіація: чим Росія готується атакувати Маріуполь
Щоб захопити Маріуполь, Росія застосує танки та авіацію. Фото: ІА "Вчасно"

Аби захопити одне із найбільших міст на узбережжі Азовського моря – Маріуполь – Росія повинна вдарити авіацією та сформувати танковий кулак.

Таку думку військовий оглядач Олександр Коваленко висловив "Апострофу".

"Це повинна бути повномасштабна операція з концентрацією в регіоні сухопутних військ, а з боку Азовського моря повинні будуть проводитися десантні операції. Але, як відомо, у ДНК немає ніякого флоту, щоб здійснити таке десантування. А, враховуючи концентрацію ЗСУ в цьому секторі, Кремль просто буде зобов'язаний вдатися до регулярних підрозділам ЗС РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трамп віддасть нам Україну" - ватажок бойовиків ДНР зробив заяву

Плюс, це повинні бути потужні танкові кулаки, щоб пробивати нашу багатосмужну оборону в даному секторі. Крім того, при такому сценарії буде використана авіація ЗСУ і системи ППО, якщо Росія також відповість авіацією", - сказав експерт.

Росія найближчим часом не буде атакувати Маріуполь, аби встановити повний контроль над Азовським морем. Поки що Володимир Путін намагається вирішити це питання "малою кров'ю", але жодних гарантій в України немає.

Зараз ви читаєте новину «Танки та авіація: чим Росія готується атакувати Маріуполь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі