середа, 06 березня 2019 14:03

Створили нестандартний ресурс про війну з Росією

Створили нестандартний ресурс про війну з Росією
Відомий ветеран АТО намагається в блозі пояснити що такє війна з Росією. Фото: 5 канал

Леонід Остальцев, голова союзу ветеранів Деснянського району Києва та власник мережі "Ветерано піца" створив блог, в якому розповідає про війну.

Ветеран АТО розмістив його на сайті 24канал.

Своє бажання він обумовив необхідністю донести інформацію про ситуацію в Криму та на Донбасі.

"Я – учасник бойових дій. Мені було 27 років, коли "мавпи" збили ІЛ-76 з нашими десантниками. Тоді я пішов у військкомат і сказав: я хочу бути добровольцем, прошу зарахувати мене до лав Збройних сил України. За розподілом потрапив до 30 ОМБ 1 батальйону, 2 роти", - пише про себе ветеран. "

Леонід до 2015 року виконував бойові задачі на території Донецької та Луганської областей. Після повернення у мирне життя створив спілку ветеранів та піцерію, в якій працюють демобілізовані бійці.

"Буду відвертим мене напружує позиція певної частини мешканців України щодо подій на сході та окупації Криму. Здавалось би: доброволець, ветеран, якою може бути моя позиція? Це ж очевидно. Проте її таки необхідно озвучити. І якщо з позицією зрадників та колаборантів все ясно, то не зрозумілими для мене залишаються такі погляди типу "Росія не нападала", "У Криму пройшов референдум і все законно", "На сході України немає війни із Росією – там громадянська війна", - пише ветеран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краще зустріти війну на війні - уже знаєш що робити" - на Донбасі воює ціла родина

У першому відео він на прикладі піджаку та телефону спробував пояснити, як би виглядала російська агресія.

"Уявімо, я попрошу когось із вас його потримати у себе якийсь час. О, я бачу у вас піджак гарний, кишені без дірок. Потримаєте? І ви погоджуєтесь. А потім через певний час я приходжу до вас і кажу: така ситуація, віддай мені свій піджак. Ви кажете: як так, забирай свій телефон. Е ні, мені потрібен саме ваш піджак, у кишенях якого лежить мій телефон. Ви намагаєтесь чинити супротив: кажете, Льоня, так не робиться. Я не погоджуюсь, силою відбираю у вас піджак з телефоном. Зрозуміло, що телефон тут – умовно це російський флот, піджак – Крим, а застосована мною сила – військова агресія з боку Росії", - каже Остальцев.

Головнокомандувач ЗСУ, генерал армії Віктор Муженко на зустрічі з військовими аташе розповів коли чекати повномасштабного вторгнення Російської армії.

За його словами Росія буде вдаватися до різних диверсій, щоб поставити на пост президента України вигідного їй кандидата.

Зараз ви читаєте новину «Створили нестандартний ресурс про війну з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі