середа, 06 березня 2019 12:41

Муженко розповів про загрозу вторгнення РФ перед виборами

Муженко розповів про загрозу вторгнення РФ перед виборами
Україна має ресурси, щоб відбити російську атаку. Фото:ТСН

Головнокомандувач ЗСУ, генерал армії Віктор Муженко на зустрічі з військовими аташе розповів коли чекати повномасштабного вторгнення Російської армії.

За його словами Росія буде вдаватися до різних диверсій, щоб поставити на пост президента України вигідного їй кандидата, пише ТСН.

"Ми відстежуємо значну активізацію противника в інформаційному просторі, де шляхом серії інформаційних та психологічних операцій він намагається вплинути на особовий склад. Також паралельно із цим ми не виключаємо можливості проведення окремих актів прямої дії у формі диверсій та саботажу поблизу передової та навіть у глибокому тилу. Нами вживаються відповідні заходи щодо недопущення подібних сценаріїв, водночас ми розраховуємо на професійність вітчизняних спецслужб, Нацполіції, а також на патріотизм та пильність наших громадян", - сказав Муженко.

Він каже, що військові загрози зберігаються на півночі, сході та півдні.

"Російська сторона завершує формування на кордонах України ударних з'єднань, які разом із частинами спецпризначення, за задумом кремлівських стратегів, складуть основу сил вторгнення", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тихо прийшов – тихо пішов" - показали, чого вартий український спецназ

Також головнокомандувач наголосив, що у ЗСУ запроваджують заходи, які направленні на підвищення підготовки особового складу. За словами Муженка це єдина можливість відбити навалу росіян.

"Головним здобутком ЗСУ за ці воєнні роки є найвищий рівень довіри суспільства до війська серед усіх державних інституцій. Лише єдність армії та народу є запорукою перемоги над окупантом", - резюмував Муженко.

Збройні сили України почали закуповувати екіпірування, спецодяг та взуття, які раніше або не поставлялися, або забезпечували за рахунок міжнародної допомоги.

Про це 4 березня повідомили в прес-службі Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення (ГУРСМО) ВСУ.

Армія отримала спеціальні і маскувальні костюми для снайперів і розвідників, костюми для екіпажів броньових машин, наколінники і налокітники, індивідуальні транспортні сумки, утеплені бахіли.

Зараз ви читаєте новину «Муженко розповів про загрозу вторгнення РФ перед виборами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі