середа, 23 травня 2018 17:44

"Скоро здадуть Горлівку" - бойовиків ДНР накрила паніка

"Скоро здадуть Горлівку" - бойовиків ДНР накрила паніка
Бойовики ДНР бояться, що ЗСУ швидко візьмуть Горлівку. Фото: Depo.ua

Терористи ДНР панікують через перемогу ЗСУ під селищем Південне.

Говорять про те, що українські бійці швидко захоплять Горлівку й готують нову порцію дезінформації, аби нейтралізувати "негативні наслідки" для проросійськи налаштованих людей, повідомляє у Facebook координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

"Після історії з узяттям ЗСУ під контроль Чигарів і паніки, що охопила бойовиків 3-ї омсбр і частини проросійськи налаштованого населення (на ґрунті "не сьогодні-завтра буде здана Горлівка"), командування окупантів прийняло рішення терміново реалізувати інформаційно-психологічну операцію по "нейтралізації негативних наслідків".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ще трохи - і вони б йому честь віддали" - як брали у полон терористів

Зокрема, в інформаційне поле була вкинута дезінформація про "танковий наступ ЗСУ" і якусь "відплату" з боку окупаційних військ - знищення "українських танків і БМП", про "палаючі склади і розгромлені наступаючі частини ЗСУ", про "американський радар, знищений влучними артилеристами 1-го АК" тощо. Саме в рамках цієї "операції" окупантами в Горлівку демонстративно було перекинуто підкріплення (до посиленого батальйону) і організовані масовані обстріли передмість цього населеного пункту", - написав експерт.

15 чоловік особового складу втратили бойовики ДНР у боях під Горлівкою. Ще 10 – поранено.

Зараз ви читаєте новину «"Скоро здадуть Горлівку" - бойовиків ДНР накрила паніка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі