четвер, 02 червня 2022 20:46

Сіверськодонецьк має всі шанси на швидке звільнення - Гайдай

Сіверськодонецьк має всі шанси на швидке звільнення - Гайдай
20% міста - це сіра зона. Фото: https://t.me/serhiy_hayday

Російській армії вдалося просунутися вглиб Сіверськодонецька й вони контролюють більшу частину міста. Ситуація залишається напруженою.

Тим не менш, українські військові продовужють тримати позиції та вибивають на деяких вулицях противника, розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в етері національного марафону, передає Gazeta.ua.

Також ЗСУ вдається брати російських військових у полон. Лише вчора вдалося звяти шістьох, зауважив Гайдай.

"Всім скептикам відповім - не треба Сіверськодонецьк зписувати з рахунків. І ще рано казати (про повне захоплення - ред.Gazeta.ua). Місто тримається і, на відміну від Кадирова, ми кажемо правду. Тому коли він каже, що місто під повним контролем кадировців, запрошуємо його зробити відео", — сказав очільник ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова Азовсталь: у Сіверськодонецьку люди ховаються на заводі "Азот"

За його словами, керівництво буде максимально допомагати українським військовим очистити місто від російської армії. 20% міста - це сіра зона, додав він.

Гайдай прокоментував слова радник голови Офісу президента Олексія Арестовича, про те, що вдалося заманити російських військових у пастку, роблячи вигляд, що місто здали.

"Я не буду вдаватися у подробиці, але нашим захисникам вдається проводити певні локальні військові операції, добиватися успіху і це дає нам шанс та надію на те, що й надалі це буде відбуватися. Більше того, можливо, дійсно зміниться ситуація по самому місту. Все, що потрібно нашим захисникам стараємося максимально швидко надавати", — підсумував голова адміністрації.

Російські окупанти провалили штурм біля селища Борівське на Луганщині. Ворожа штурмова авіація завдала авіаударів в районах Борівського і Устинівки. Окупанти продовжують обстріли позицій Сил оборони та цивільної інфраструктури в районах Сіверськодонецька і Лисичанська.

Зараз ви читаєте новину «Сіверськодонецьк має всі шанси на швидке звільнення - Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі