четвер, 02 червня 2022 20:34

Нова Азовсталь: у Сіверськодонецьку окупанти б'ють по заводу, де ховаються люди

Нова Азовсталь: у Сіверськодонецьку окупанти  б'ють по заводу, де ховаються люди
Завод знаходиться в приватній власності, і власники кажуть, що на території залишилася лише невелика кількість хімікатів. Фото: sd.ua

У Сіверськодонецьку Луганської області на хімічному заводі "Азот" ховається близько 800 людей в бомбосховищах.

Його обстрілюють росіяни, повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у коментарі CNN.

"Там місцеві жителі, яких попросили покинути місто, але вони відмовилися. Там теж є діти, але їх небагато", - розповів він.

За словами Гайдая, велика частина Сіверськодонецька захоплена Росією, але українські військові як і раніше контролюють промзону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої у Сіверськодонецьку: окупанти закріплюються в центрі міста

Завод знаходиться в приватній власності. І власники кажуть, що на території залишилася лише невелика кількість хімікатів.

Гайдай також додав, що з військової точки зору завод не представляє для російських військових інтересу, на відміну від маріупольської Азовсталі.

На Луганщині українські військові стримують ворога, тому російські окупанти продовжують нищити інфраструктуру й промисловість Сіверськодонецька. Росіяни роблять усе, щоб потім можна було заявити про неможливість відновлення.

Зараз ви читаєте новину «Нова Азовсталь: у Сіверськодонецьку окупанти б'ють по заводу, де ховаються люди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі