пʼятниця, 16 грудня 2022 16:35

Спецтема: Війна Росії проти України

СБУ повідомила про підозру двом фейковим міністрам

Автор: СБУ
  Повідомили про підозру двом "міністрам" бойовиків
Повідомили про підозру двом "міністрам" бойовиків
Повідомили про підозру "міністрам ДНР", які організовували депортацію українських дітей у Росію.

Зібрали неспростовні докази вини ще двох "посадовців", повідомляє Служба безпеки України.

Ідеться про "міністра охорони здоров'я" та "міністра доходів та зборів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посадили зрадника, який передавав росіянам інформацію про ЗСУ

"Ці двоє російських громадян входять до найближчого оточення ватажка терористів Пушиліна і за його "протекцією" були призначені до керівних лав окупаційних органів у липні цьогоріч. Саме вони причетні до організації примусового вивезення українських дітей-сиріт з тимчасово захоплених районів Донеччини до РФ під виглядом поїздок до дитячих таборів", – ідеться у повідомленні.

"Міністр МОЗ" переформатовував медичну галузь регіону під потреби окупантів. За його вказівкою переоблаштовують місцеві лікарні у госпіталі для загарбників.

"Глава Мінфіну" перелаштовує промислові потужності регіону для потреб воєнно-промислового комплексу та військових угруповань РФ.

Зловмисники перебувають на тимчасово окупованій території. СБУ встановила місця їх перебування і проводить заходи для притягнення до відповідальності.

В окупованому Донецьку ліквідували "депутата народного совета ДНР" Марію Пирогову. Про це повідомив ватажок бойовиків Денис Пушилін у соцмережах. Пропагандисти кажуть, що її вбили в результаті "обстрілу ЗСУ".

Українські захисники ліквідували в тимчасово окупованому Токмаку на Запоріжжі колаборанта Олексія Кошеля. Зрадник обіймав псевдопосаду "начальника УВС", пише "РИА-Мелитополь" 30 листопада.

Зараз ви читаєте новину «СБУ повідомила про підозру двом фейковим міністрам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі