понеділок, 04 квітня 2022 09:13

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни сунулись у Рубіжне. Десятки вбитих ворогів - Гайдай

Росіяни сунулись у Рубіжне. Десятки вбитих ворогів - Гайдай
Десятки російських солдатів загинули під час спроби прорватися в Рубіжне - Гайдай. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

У ніч на 4 квітня російські загарбники намагалися здійснити прорив у районі Рубіжного Луганської області. У результаті десятки ворогів загинули.

Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі українського телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Вночі була спроба в районі Рубіжного, але наші захисники відбили атаку. Десятки загиблих серед ворогів", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вбили двох волонтерів на Луганщині

Попри це ворог не полишає свого задуму щодо захоплення Сходу України. Триває накопичення особового складу і техніки. Окупанти готуються до "величезного прориву", додав Гайдай.

За його словами, загарбники використовують жителів тимчасово окупованих територій України як "гарматне м'ясо".

Гайдай вкотре закликав жителів Луганщини евакуюватися якнайшвидше через загострення ситуації у східному регіоні.

"Ворог не зупиниться. Вони не будуть, як вони кажуть, робити точкові обстріли по військових об'єктах. Вони будуть просто знищувати все на своєму шляху", - пояснив голова ОВА.

Російські окупанти продовжують збройну агресію проти України. На окремих напрямках окупанти відводять війська. Ймовірно, для посилення угруповання окупаційних військ для подальших наступальних дій на Слобожанському, Донецькому й Луганському напрямках.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни сунулись у Рубіжне. Десятки вбитих ворогів - Гайдай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі