субота, 28 травня 2022 11:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни накрили Донеччину "Градами" і "Ураганами": фото воєнних злочинів
4

За добу росіяни завдали 21 удар по області
Фото: t.me/UA_National_Police
За добу росіяни завдали 21 удар по області
За добу росіяни завдали 21 удар по області
За добу росіяни завдали 21 удар по області

На Донеччині за добу російські окупанти обстріляли 14 населених пунктів.

Окупанти завдали 21 удар по області, є загиблі та поранені, повідомила 28 травня Національна поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог вдарив одразу по двох районах Миколаївщини: десятки поранених

"Поліція задокументувала воєнні злочини. Руйнувань зазнали 32 цивільні об'єкти - житлові будинки, пожежна частина, база відпочинку, будівельне та сільськогосподарське підприємства, а також критична інфраструктура. Російські війська били з авіації, ракетних установок, реактивних систем залпового вогню "Ураган" і "Град", важкої артилерії, танків і стрілецької зброї", - ідеться у повідомленні.

Під обстрілом ворога перебували населені пункти: Авдіївка, Лиман, Бахмут, Святогірськ, Залізне, Миколаївка, Красногорівка, Торецьк, Райгородок, Донецьке, Нью-Йорк, Привілля, Шуми та Ягідне.

На Донецькому та Луганському напрямках російський ворог не припиняє штурмувати населені пункти. Головні зусилля противник зосередив на взятті під повний контроль Лимана й спробах покращити тактичне положення поблизу Сіверськодонецька та Авдіївки. Ворог намагається закріпитися в районі Сіверськодонецька. Штурмував у напрямку населеного пункту Устинівка, однак успіху не мав.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни накрили Донеччину "Градами" і "Ураганами": фото воєнних злочинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі