четвер, 01 грудня 2022 12:58

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни масово тікають з позицій в Луганській області: дезертирів відловлюють

Росіяни масово тікають з позицій в Луганській області: дезертирів відловлюють
У Луганській області окупанти щодня відловлюють до 50 дезертирів. Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Спецслужби Російської Федерації фіксують збільшення потоку дезертирів, які втікають з позицій в Луганській області.

Щодня затримують до 50 російських військових. Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Збройних сил України Олексій Громов під час брифінгу 1 грудня, передає Gazeta.ua.

За його словами, російські дезертири після втечі намагаються самостійно перетнути кордон і повернутися в Росію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни зазнали великих втрат у Луганській області: Гайдай повідомив подробиці

"Російські спецслужби констатують збільшення потоку дезертирів з окупаційних військ, які після самовільного залишення позицій на тимчасово окупованій території Луганської області намагаються перетнути кордон та відбути в Росію", – сказав Громов.

На заході Луганської області ЗСУ продовжують вести контрнаступ на лінії Сватове ‒ Кремінна. Воїни просунулися на 2 км у невстановленому районі Луганської області. Українці продовжують обстрілювати основні шляхи постачання РФ, повідомили американські військові аналітики 11 листопада.

Українські захисники на 31 жовтня звільнили дев'ять населених пунктів у Луганській області, повідомив голова області Сергій Гайдай.

На Луганщині зараз є дві найважчі ділянки: Кремінський і Сватівський напрямки, розповів Гайдай. За його словами, кількість ворожих обстрілів за добу сягає сотень. Щодня росіяни до 10 разів намагаються прорвати оборону ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни масово тікають з позицій в Луганській області: дезертирів відловлюють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі