субота, 09 квітня 2022 12:38

Спецтема: Війна Росії проти України

"Росія зламає зуби" - Єрмак жорстко "пройшовся" по окупантах і їхніх шансах на Донбасі

"Росія зламає зуби" - Єрмак жорстко "пройшовся" по окупантах і їхніх шансах на Донбасі
Андрій Єрмак заявив, що Україна ніколи не поступиться своєю територіальною цілісністю. ФОТО: ОП

Росія обрала тактику терору проти мирного населення, бо не може окупувати всю Донецьку та Луганську області.

Через це загарбники обстрілюють житлові будинки Сіверськодонецька та вбивають цивільних на вокзалі Краматорська, написав у своєму телеграм-каналі голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Вони хочуть знищити людей разом з містами, але ця тактика не спрацює. Росія зламає зуби. Їх багато, як саранчі, але вони не переможуть на Донбасі. Україна не відступить і не поступиться суверенітетом та територіальною цілісністю", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак: Жодних компромісів щодо територій України

Поки можемо тільки уявити кількість злочинів і жах, який побачимо згодом у Маріуполі, додав глава ОП.

"Чув, як хтось в ефірах порівнював Маріуполь зі Сталінградом. Мені не подобається таке порівняння. Ми повинні всі зрозуміти, що агресія Росії проти України – унікальна. І злочини проти мирних людей, геноцид - є також унікальними для світу. Не буде ніякого "нашого Сталінграду", а після перемоги буде Маріуполь, Буча, Ірпінь, Гостомель, Бородянка", - написав Єрмак.

Він додав, що усі факти воєнних злочинів будуть передані до Гааги.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що необхідно сідати за стіл переговорів з Росією. За його словами, тільки глава РФ Володимир Путін може зупинити війну.

Зараз ви читаєте новину «"Росія зламає зуби" - Єрмак жорстко "пройшовся" по окупантах і їхніх шансах на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі