четвер, 04 липня 2024 12:35

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відступили з мікрорайону Канал у Часовому Яру

ЗСУ відступили з мікрорайону Канал у Часовому Яру
Сили оборони відійшли з мікрорайону Канал. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На фронті на Донбасі Сили оборони відійшли з мікрорайону Канал у Часовому Яру.

Залишатися у мікрорайоні, у який вже зайшли російські окупанти, було небезпечно для бійців ЗСУ, заявив 4 липня речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Підрозділи Сил оборони відійшли з позицій у мікрорайоні Канал у Часовому Яру. Було недоцільно утримувати мікрорайон, в який зайшов ворог. Це загрожувало життю і здоров'ю військовослужбовців. Позиції наших захисників було зруйновано. Було ухвалено рішення командуванням відійти на більш захищені, більш заготовлені позиції", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад 1200 окупантів і гори техніки: оновили втрати РФ за добу

27 червня Волошин заявляв, що ЗСУ витіснили російських окупантів з мікрорайону Канал.

Росіяни на фронті у Донецькій області просунулися біля Прогресу, Володимирівки, в Карлівці, Красногорівці, Нью Йорку, Часовому Яру, а також у Макіївці на Луганщині. Війська РФ просунулися у Часовому Яру, повідомили 3 липня аналітики проєкту DeepState. Зокрема, окупанти імовірно зайняли знищений мікрорайон Канал у місті.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відступили з мікрорайону Канал у Часовому Яру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі