понеділок, 29 березня 2021 08:11

Російські окупанти накрили село мінами 120 калібру

Російські окупанти накрили село мінами 120 калібру
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення Операції Об'єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 28 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню.

Із них 8 разів окупанти цілилися по позиціях ЗСУ, один раз по населеному пункту. І один раз мінували дистанційно наші позиції, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

Зокрема, неподалік Талаківки та Водяного, що на Приазов'ї, по наших захисниках противник відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Біля Причепилівки ворог застосував ручний протитанковий гранатомет. Поблизу Південного й Широкиного противник обстрілював позиції українських захисників з мінометів калібру 82 мм. Мінування позицій українських захисників з ручних протитанкових гранатометів мінами ПОМ-2 було зафіксоване біля Луганського. А також з мінометів 120-мм обстріляли Водяне, що на Приазов'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про вихід з режиму перемир'я не йдеться: коли повідомлять результати засідання ТКГ

"Бойових втрат серед українських захисників та цивільного населення немає", - кажуть в штабі.

Станом на ранок 29 березня з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Неподалік Світлодарська російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Втрат серед захисників Збройних Сил України немає.

26 березня на Донбасі внаслідок обстрілу з боку російських окупаційних сил поблизу Шумів загинули четверо військовослужбовців. Ще двоє отримали поранення. Українська делегація в Тристоронній контактній групі заявила про екстрену внутрішню нараду.

Зараз ви читаєте новину «Російські окупанти накрили село мінами 120 калібру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі