пʼятниця, 26 березня 2021 16:51

На фронті загинули четверо військових. Бій триває

На фронті загинули четверо військових. Бій триває
Російські військові обстріляли українські позиції. Фото: slovoidilo.ua

Сьогодні о 13:45 у районі селища Шуми російські війська обстріляли з мінометів українські позиції.

Через обстріл загинули четверо українських військовослужбовців, пише український журналіст Юрій Бутусов у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці провокують загострення на Маріупольському та Авдіївському напрямках - штаб

"Після ротації 503-го батальйону морської піхоти російські війська різко посилили активність у цьому районі. Ситуація не може не викликати занепокоєння. Саме тут одна з тих точок, де противник постійно проводить обстріл з гаубиць, мінометів і стрілецької зброї. Саме в Шумах російське командування в листопаді 2020 року вимагало провести "інспекцію" української лінії оборони. Є висока ймовірність, що в районі Шумів може слідувати російська атака для захоплення передових українських позицій", - пише Юрій.

Ситуація на фронті вимагає негайної реакції Верховного головнокомандувача і Верховної Ради.

"На фронті почалося. Четверо загиблих в одному бою. Бій триває", - пише журналіст Андрій Цаплієнко у Facebook. Журналістка Яніна Соколова теж опублікувала пост у Facebook про незакінчений бій.

24 березня на Донбасі бойовики тричі обстріляли позиції українських військових. Неподалік Водяного противник вів вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, а біля Авдіївки - з гранатометів різних типів.

Зараз ви читаєте новину «На фронті загинули четверо військових. Бій триває». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі