понеділок, 07 листопада 2022 09:22

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ перекидає на Донецьк величезні колони з технікою: відео

Через тимчасово захоплений і зруйнований росіянами Маріуполь на Донеччині другий день поспіль йдуть величезні колони з ворожою технікою в напрямку Донецька.

Про вантажівки, імовірно, з особовим складом повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram 7 листопада. Можна припустити, що машини звертають із траси десь у Волновасі. Бо везуть підкріплення саме туди, де 155-а бригада російських морпіхів відмовилася наступати.

Автор: t.me/AFUStratCom
  Через Маріуполь другий день поспіль йдуть величезні колони з технікою
Через Маріуполь другий день поспіль йдуть величезні колони з технікою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни почали будувати лінію оборони навколо Маріуполя

"Поки окупанти повідомляють про великі проблеми та втрати в районі Вугледара, по Маріуполю перекидають підкріплення на цей напрям. Сьогодні другий день фіксують переміщення величезних колон із БК та живою силою у бік Донецька. Однак, судячи з плачу воєнкорів, це не дуже допомагає", – написав Андрющенко.

Російські окупанти остаточно перетворили Маріуполь Донецької області на свій військовий логістичний хаб. У місті та на околицях часто фіксують рух техніки та живої сили ворога.

4 листопада прибула велика кількість військових. Розселяються по приміщеннях шкіл, садочків та по приватних будинках за сприяння місцевих колаборантів. Імовірно, це мобілізовані, яких переводять на Запорізький напрямок фронту.

Зараз ви читаєте новину «РФ перекидає на Донецьк величезні колони з технікою: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі