вівторок, 26 березня 2024 14:23

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ не вирішила, чи відправлятиме новостворені підрозділи на фронт - британська розвідка

РФ не вирішила, чи відправлятиме новостворені підрозділи на фронт - британська розвідка
Росія досі вирішує, чи відправляти новостворені воєнні підрозділи на фронт в Україну. Фото: eastnews.ua

Російська Федерація формує військові підрозділи, але ще не визначилась, чи відправлятиме їх усі на війну проти України.

Раніше новостворені підрозділи РФ одразу ж перекидала в Україну, йдеться в розвідувальному огляді Міністерства оборони Великої Британії у Twitter.

"Росії майже напевно доведеться вирішувати, чи залишати нові підрозділи, такі як 44-й армійський корпус, у місцях їхньої дислокації після створення, чи перекидати їх для участі в операціях на фронті, аби зберегти там боєздатність", - сказано у свіжому звіті британської розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали головні проблеми ворога під час наступу на Часів Яр

У Лузі, в новоствореному Ленінградському військовому окрузі, оголосили про набір до нового 44-го армійського корпусу.

Росія докладає зусиль для розширення своїх військ на північному заході країни, оскільки більша частина її сил залишається задіяною у війні в Україні.

"На думку аналітиків, необхідність підтримувати військові операції в Україні стримує більш широкі амбіції РФ щодо розширення своїх сил", - звітують аналітики.

Останніми тижнями наступ росіян в районі Авдіївки на Донеччині сповільнився. Ймовірно, причиною цього були втрати окупантів. Про це повідомила розвідка Великої Британії. За інформацією розвідки, російські війська продовжують зосереджуватися на операціях у Донецькій області, досягаючи незначних успіхів.

Зараз ви читаєте новину «РФ не вирішила, чи відправлятиме новостворені підрозділи на фронт - британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі